Bed en Breakfast is gelegen in Varik, een klein dorpje in de Betuwe gelegen aan de Waal tussen Tiel (9km) en Waardenburg (7km). Het B&B heeft de luxe van een ruime moderne hotelkamer met een aparte ontbijtruimte. Deze heeft u geheel voor u zelf te beschikking net als het privé terras. Roken en huisdieren zijn in de B&B niet toegestaan. Het is ook zeer geschikt voor mensen die wat moeilijker ter been zijn omdat het geheel gelijkvloers is.

Dus kortom een ideaal verblijf om lekker tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur die de Betuwe te bieden heeft.

Reserveren?
Wilt u een dag, weekend of midweek overnachten in het bed & breakfast? U kunt eenvoudig online reserveren via onze website.

Omgeving

In de zomermaanden kun je met het fietspontje overvaren naar Noord-Brabant en ben je zo in Rossum en Hurwenen naar Zaltbommel over de brug bij Waardenburg door het mooie Neerijnen via dijk bij Opijnen en Heesselt weer naar Varik.

Een andere mooie fietstocht/wandeltocht in de Betuwe is de tocht over een praktisch autovrije dijk via Heerewaarden, Dreumel en Wamel en vervolgens overvaren via Tiel terug naar Varik via Zennewijnen, Ophemert naar Varik. Natuurlijk zijn er meerdere mooie fietsroutes/wandelroutes richting Geldermalsen langs de Linge naar Buren of een bezoek aan Marienweerd en de Appeldijk beiden ook de moeite waard om te bezoeken.

Ook het bekende Maarten van Rossumpad en de Struinroute langs de Waal is een aanrader!

En dan in Tiel, de stad van Flipje met zijn museum, mag u de gezellige zaterdag markt niet vergeten, of wat dacht u van Fruitcorso, Appelpop, Taptoe weekend en voor de liefhebbers van Theater is er natuurlijk ook de Agnietenhof. Aan de Waal zijn er verder verschillende mooie viswateren gelegen, wat zeker een aanrader is voor zowel de sportvisser als de recreatie visser.

Fietsen huren
Als u een overnachting boekt in het bed & breakfast dan heeft u de mogelijkheid om tegen bijbetaling 2 fietsen te huren voor het geval u zelf geen fietsen bij u hebt. Zo heeft u toch de mogelijkheid om de natuur en de omgeving rondom Varik te bewonderen.

Kunst aan de dijk in Heesselt